Beskärning i Luleå och norra Sverige

Vi utför beskärning av större träd och fruktträdsbeskärning i Luleå, Boden och Norrbotten med hantverksmässig omsorg och kunskap om trädens anatomi, fysiologi och biologi.

Vi erbjuder arboristtjänster såsom trädvård, naturvård, trädfällning och beskärning i Luleå och Norrbotten

Kompetent och omsorgsfull beskärning i Luleå

Trädbeskärning kan göras av många olika anledningar. Det är inte ovanligt att vi får förfrågningar om att fälla träd, men att vi efter dialog med kunden kommer till slutsatsen att trädbeskärning är en mer kostnadseffektiv lösning på det upplevda problemet som samtidigt bevarar alla positiva värden träden bidrar med. Utifrån dina önskemål efter trädets förutsättningar.

När behöver man beskära träd?

Ibland handlar det om att hålla träden säkra runt fastigheter, i grönområden eller längs gator och vägar. Ibland sträcker sig grenar över tomtgränser och behöver kortas in, och ibland kan ett träd behöva beskärning för att inte skapa problem i framtiden. Eller så önskas bara mer sol på uteplatsen.

Beskärning i Norrbotten av yrkeskunnig arborist

Oavsett anledningen till beskärningen så bör den göras med hantverksmässig omsorg och kunskap om trädens anatomi, fysiologi och biologi för ett bra resultat. Felaktig beskärning kan leda till att träden tar skada och i vissa fall att de måste fällas i förtid till högre kostnader.

Vi följer riktlinjerna för bästa resultat

Vi är yrkesutbildade och certifierade arborister och arbetar utifrån en, för träden, biologiskt försvarbar metod och följer de riktlinjer som gäller för modern trädvård i enlighet med SS 990000:2020 – Svensk Standard för Trädvård – Termer och definitioner, och dess krav på utförare SS 990001-2:2020 – Trädvård – Processer och metoder för beskärning av träd – Del 2: Krav på utförare.

Ett säkert val då du behöver hjälp med beskärning i Luleå och närområden

Vi är noggranna och effektiva

Vi utför alla jobb säkert, noggrannt och inom planerad tid.

Utbildade och certifierade

Vi är utbildade och ISA-certifierade arborister och vi innerhar även motorsågskörkort och diverse kompetensbevis.

RUT-avdrag direkt på fakturan

Vi sköter allt med Skatteverket. Du kan få RUT-avdrag för många arboristtjänster.

Så går det till

Kostnadsfri besiktning och offert

1. Kontakta oss

Skicka ett meddelande med kontaktformuläret, eller ring 073 821 5677 och berätta vad ni vad ni vill ha hjälp med.

2. Bedömning

Vi kommer ut och tittar på arbetet för att bedöma prisbilden.

3. Offert och tidsbestämning

Vi skickar en kostnadsfri offert till er. Om ni accepterar offerten så bestämmer vi tid och datum för arbetet.

4. Fakturering och RUT-avdrag

Efter genomfört arbete skickas en faktura till er. Om ni valt att använda RUT-avdrag så sköter vi allt med Skatteverket.

arborist

Kundomdömen

Läs vad kunderna har att säga om oss, eller läs fler omdömen på vår Facebook-sida.

Jag fick hjälp i fjol med att ta ner en död gran som stod mellan stugorna, vilket (jag trodde) gjorde trädfällningen något knepigt. Det visade sig inte vara något bekymmer alls; Joel tog ned trädet i sektioner, det gick snabbt och enkelt och jobbet blev mycket snyggt. Jag behövde knappt ens städa upp kring området där trädet hade fällts. Som bonus fick jag lite information om gamla fruktträd och växter som finns på tomten, och lite tips kring trädgården. Året innan hade jag anlitat några trädfällare, jag grät efter deras jobb som var grovt och lämnade förödelse efter sig. Här fick jag riktigt professionell hjälp, och det märks att det är trädvård!
Kundomdöme via Facebook
Joel och Mírna på Norrbotten Trädvård kom till mig för tips och råd kring planteringen av mina fruktträd och bärbuskar. Jag fick även hjälp med beskärning av mitt äppelträd och körsbärsträd. Nu har det äntligen börjar bli gröna fina blad 🤩 Oj vad jag längtar till sommaren nu 🤩 Rekommenderar verkligen Norrbotten trädvård och deras expertis 🤩
Kundomdöme via Facebook
Fantastisk service och kunnande hos Joel. Rekommenderas för både stora och små jobb!
Kundomdöme via Facebook